Снимка БулфотоНавсякъде съкращават работници, цели фирми спират да работят.И дъщеря ми,

...
Снимка БулфотоНавсякъде съкращават работници, цели фирми спират да работят.И дъщеря ми,
Коментари Харесай

Бате Енчо пред България днес: Ние ще останем живи, но с какво ще живеем. Дъщеря ми и жена ми ги съкратиха вече, майка ми е болна, сестра ми с операция

Снимка Булфото

" Навсякъде съкращават работници, цели компании стопират да работят.

И щерка ми, която е в рекламния бизнес, е съкратена, жена ми, която е в ресторант за бързо хранене, е съкратена. Ще останем живи, само че по какъв начин ще живеем е въпросът. Не сме вземали заплати с месеци поради тези рецесии. Имам стара болна майка в Русе, сестра ми претърпя интервенция. Социалните стратегии замряха. Имаше дами, които към този момент не вървят по домовете, тъй като парите са секнали.

Положението е неприятно, само че дето се вика, ще живеем, до момента в който можем ", каза Енчо Данаилов в изявление за  България Днес

Енчо Данаилов, прочут като Бате Енчо, е измежду най-популярните телевизионни водещи у нас. Роден е 1957 година в Русе. Завършва НАТФИЗ  " Кр. Сарафов " в класа на проф. Атанас Илков. Става фамозен и обичан от дребни и огромни от предаването по Би Ти Ви " Кой е по-по-най ". Има три дъщери. Говори японски език. Играе и разпространява японски игри, пее японски песнички.

Любимеца на децата показа с какво да се разведряваме по време на изключителното състояние, в което се намираме.

Цялото изявление четете ТУК

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 секунда) Рейтинг: 71082 | Одобрение: 35752 радостин гешев ще изясни, нали знае всичко  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР